Restaurant salonen viborg

Salonen – Golf Hotel Viborg

Salonen

Restaurant Salonen er en udsøgt madoplevelse med en smuk udsigt – lige ned til søerne i Viborg. Søger du et sted, hvor gedigen gastronomi, smuk beliggenhed …

Restaurant Salonen er en udsøgt madoplevelse med en smuk udsigt – lige ned til søerne i Viborg.Søger du et sted, hvor gedigen gastronomi, smuk beliggenhed og børnevenlige omgivelser går op i en højere enhed? Så vælg Salonen på Golf Hotel Viborg.

Golf Salonen, Viborg – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Golf Salonen, Viborg: Se 7 objektive anmeldelser af Golf Salonen, som har fået 3,5 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 58 af 90 restauranter i Viborg.

Golf Salonen, Viborg: Se 7 objektive anmeldelser af Golf Salonen, som har fået 3,5 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 57 af 90 restauranter i Viborg.

Restaurant Golf Hotel – VisitAarhus

Restaurant Golf Hotel | VisitAarhus

2. feb. 2023 — Restaurant Brænderigaarden ligger i Best Western Golf Hotel i Viborg. Her kan du nyde en ganske udsøgt, gastronomisk oplevelse – og tilmed …

Restaurant Golf Hotel i Viborg er et dejligt spisested placeret centralt i Viborg. Det vil sige, at du er tæt på byens liv, mens du nyder dit måltid. Tag en pause og får et godt måltid mad hos Restaurant Golf Hotel i Viborg, og gå derefter ud og oplev byens puls. 

Golf Salonen, Viborg: se menuen, anmeldelser og tjek priser

Golf Salonen, Viborg: Gennemse menuen, læs mere om 782 anmeldelser af slurpy brugere med en vurdering på 77/100 og tjek priser. 32 personer har foreslået Golf Salonens retter (opdatering February 2023) 😋

Restaurant Brænderigaarden | Viborg | Se menukort, mm.

Restaurant Salonen, Hans Tausens Alle 3, 8800 Viborg …

Restaurant Salonen, Hans Tausens Alle 3, 8800 Viborg, Danmark

Restaurant Salonen, buffetrestaurant, familierestaurant, restaurant, brunchrestaurant, kinesisk restaurant. Hans Tausens Alle 3, 8800 Viborg, Danmark, evaluering — 3.9/5. Placering på kortet, telefon, åbningstider, anmeldelser.

Restaurant Salonen, Viborg – Restaurant reviews

Suspicious activity detected

Salonen og Viborg danner fast par | viborg-folkeblad.dk

Nogle mente for år tilbage, at Salonen var udtryk for Viborgs velkendte snobberi.

Restaurant Golf Salonen hos smh Viborg – GastroRanking

Restaurant Golf Salonen hos smh Viborg

Få de bedste tilbud til Golf Salonen s på smh Viborg og finde ud af noten og position i GastroRanking placeringer

Keywords: restaurant salonen viborg